Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67105 jautājumi, 283699 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Gribu zināt

+20

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 202 skatījumi

Vai ievārījums ir veselīgs, ja tajā ir daudz cukura?

Ēdieni un dzērieni » Pavārmāksla & receptes

Pirms 3 mēnešiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ļoti labai veselībai iesaka ierobežot kopējo vienā dienā patērēto produktu sastāvā esošo cukura daudzumu līdz 30 miligramiem.

pirms 3 nedēļām  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ievārījums ar augstu cukura saturu parasti nav uzskatāms par veselīgu, īpaši ja to lieto lielos daudzumos. Ievārījumā ar daudz cukura ir daudz kaloriju. Pārmērīga kaloriju uzņemšana var veicināt svara pieaugumu un aptaukošanos.
Liels daudzums cukura var izraisīt strauju asins cukura līmeņa paaugstināšanos un kritumu, kas var ietekmēt enerģijas līmeni un izraisīt cukura līmeņa svārstības.
Lai gan augļi, kas tiek izmantoti ievārījumu gatavošanā, satur vitamīnus un minerālvielas, labvēlīgās uzturvielas var tikt daļēji zaudētas termiskās apstrādes laikā. Cukurs nepievieno nekādas uzturvērtības, izņemot kalorijas.
Daži ievārījumi saglabā augļu šķiedrvielas, kas var būt labvēlīgas gremošanai, bet to saturs var būt zems, salīdzinot ar svaigiem augļiem.
Kopsavilkumā, lai gan ievārījums ar augstu cukura saturu var būt garšīgs, tas nav veselīgs, un tā patēriņš būtu jāierobežo. Izvēloties veselīgākas alternatīvas un kontrolējot patēriņa apjomus, varat baudīt ievārījumu, nekaitējot veselībai.

pirms 3 mēnešiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.