Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67093 jautājumi, 283669 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Nezinītis

-8

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 3288 skatījumi

kas jādara, lai izņemtu sūdzību no portāla www.sudzibas.lv?

Datori un internets » Internets

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tādas iespējas nav, bet jūs varat izmantot iespēju un uzrakstīt komentāru un paust savu viedokli vai arī vienoties ar sūdzības iesniedzēju, lai tas veic papildinājumu, ka jūs savas saistības esat izpildījis un visu vērsis par labu! Jebkuras sūdzību lapas mērķis ir uzlabot servisa kvalitāti un labs nav tas uzņēmējs vai pakalpojuma sniedzējs, kuram šādu sūdzību nav, bet gan tas, kas spēj ātri un efektīvi visu vērst par labu.

pirms 13 gadiem  

Nezinītis, pirms 13 gadiem :

nū problēma ir tāda, ka es pats esmu šīs sūdzības iesniedzējs un vēlos izņemt sūdzību , tāpēc gribu zināt vai ir vēl kādi veidi kā sakontaktēties ar administratoru , lai jautājums tiktu atrisināts pēc iespējas ātrāk? izņemot pašā lapā pieejamo kontaktu formu, jo mēģinu jau kontaktēties, bet joprojām nekāda atbilde nav sniegta.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

To izdarīt nav iespējams, bet jūs varat pie savas sūdzības pievienot komentāru, ka problēma ir atrisināta, izteikt pateicību uzņēmumam vai pateikt jebko citu, ko vēlaties pateikt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.