Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

0

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 795 skatījumi

Ir kādam pieredze ar ķīniešu uzgriežņiem?

Auto un transports » Nissan

Kāds zin cik/labi slikti ir šitie riteņu uzgriežņi? http://www.ebay.com/itm/271059092424?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jānis Vilnis

+4330

 
Pieredze nav un nebūs,neuzticos. Pat manam ķīniešu datorgaldam skrūves ir nekvalitatīvas,vēl tik trūka lai ritenis kristu nost dēļ nez kur ražotām skrūvēm! Ko Tev teiks apdrošinātāji,ja šo skrūvju dēļ nokļūsi avārijā?!

pirms 10 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Domu gājiens nav slikts. Mana pieredze ar riteņiem ir tāda ka vecs moskvičs ar sazin kādām skrūvēm nobrauc tik tālu ka jāskrien pa mežu meklēt riteni kas aizskrējis labu gabalu, nekas nenotika. Tas gan nav drošības garants, bet arī ar vietējiem uzgriežņiem ir braukts kamēr "kaut kas skan jocīgi" un izkāpjot tiek secināts, ka visas skrūves ir tik vaļīgas, ka riteni var kustināt tā ka brīnīties var kādēļ nenolūza viss. Nu nav tik traka tā situācija. Ir redzēti arī smagie kam ļurkājas kā apšulapa.

Jānis Vilnis, pirms 10 gadiem :

Bija citi laiki,citas mašīnas,citi ātrumi. Ir gadījies strādāt uz autoevakuatora un redzēt-kādas ir sekas,ja ritenis nokrīt. Nenovēlu!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Pieredze nav, bet tiem es uzticētos. Neredzu gan vajadzību tiem būt tik gariem, bet katram sava dizaina izpratne. Ja taviem diskiem der gultne un autiņam vītnes, tad nav iemesla satraukumam.

pirms 10 gadiem  

, pirms 10 gadiem :

Man interesē tā lieta, ka viņi ir nevis no metāla , bet alumīnija vai tas ir droši?

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Alumīnijs arī ir metāls, tikai drusku elastīgāks - tas pat ir nedaudz drošāk. No maniem empīriskiem novērojumiem. Nobrauksi simtiņu, izkāp, pievelc un būs OK. Vēl pēc pāris simtiem pats sāksi ticēt.

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Ja nav ticības vītnei, kas ir alumīnijā, tad nebaidies. Vīītne ir daudz izturīgāka nekā šķiet no skata. Ne viens vien par to ir pārliecinājies arī pēc tam neticēdams savām acīm. Visas vītnes sekcijas summējas koā - tas jau ir nozīmīgs spēks. Arhitekti to aprēķina. Arī mūsu traģēdijā tas ir ticis aprēķināts.

Jānis Vilnis, pirms 10 gadiem :

Alumīnijs riteņa uzgriežņiem-kategorisks NĒ!!! Pat sakausējumi slodzi neturēs!

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Hmm, nu man tagad arī ir alumīnijs. Baigi gan nedzenu, bet turas jau trešo gadu. Nekādas aizdomas nav. Pirmo mēnesi vajadzēja pievilkt ik pa nedēļai, pēc tam OK. Ņemot vērā tavu pieredzi, sākšu uzmanīties vairāk, līdz šim nu nekas nav radījis aizdomas.

Āris, pirms 10 gadiem :

Alumīnijs arī ir metāls bet ne tikai elastīgs,bet arī ļoti mīksts un manuprāt ir absurdi lietot šādas skrūves riteņiem.Protams ka šeit man var but oponentu daudz jo mans autovadītāja un arī remontētāja stāžs nav liels tikai no 1984 gada bet piekrītu Vilnim-kategoriski NĒ!!!

Āris, pirms 10 gadiem :

Un vispār ja uzgriežņi jāpievelk ik nedēlu tas ir dīvaini jo riteni pievelk uzliekot,pēc tam pievelk vēlreiz pēc 50-100km un liek viņu mierā kā viņš tevi,tas arī viss!!!

, pirms 10 gadiem :

Gan jau tomēr ir , kāds speciāls tas alumīnija sakausējums. Piemēram alumīnija karotes ir gana mīkstas, bet alumīnija katli tā vis nelokās ;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.