Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2162 skatījumi

ja ir nopirktas biletes uz prami riga-stokholma un pec paris dienam pase jatdod krievijas vestnieciba , lai taisitu vizu, ko darit?

Ceļošana » Eiropa

bilete ir iegadata nezinot kura datuma vajadzes nodot so pasi prieks vizas, bet ir jabrauc ari uz zviedriju , jo so vizu nebija paredzeaits tik atri taisit, vai ir iespeja uztaisit kadu kopiju vai kadu citu apliecinosu dokumentu , kas uzrada, ka pase ir vestnieciba un dodoties kruiza ar prami zviedrijija uzturesos paris stundas?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pasi 100% jaiesniedz vestnieciibaa- te jau paris gadi ir kartiba,kas prasa tieshi pashu pasi! Uz Stokh - var riskeet bez pases- ja nu neprasa(un taa ljoti biezji arii notiek,ka neprasa,jeb ja prasa un paarbauda,tad tas notiek tik formaali virspusiigi un galvenais,ko skataas ir nevis liidziibas peec fotografijas, bet tieshi UZRAADIITAAS DERIIGUMA TERMINJUS). Bet var riskeet arii ar draudzenes pasi - ja uzkjersies- nu vienmeer var pateikt- <ups-sajaucu-no aarpuses tacu visas taas pases ir vienaadas>! - atbildes variants protams kuteliigi slikts. Bet toch zinu,ka cilveeki taadaas situaacijaas, kad pases ir uz vizu izgatavoshanu vai par veelu attopas,ka beidzies deriguma terminjs- mieriigi izshljuuc ar pazinju paseem,kuraam peec fotogr. ir pat ljoti attaala liidziiba.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Esmu taisījis Krievijas vīzu ārzemēs vienas dienas laikā. Tā, ka droši vien arī Latvijā samaksājot mazliet vairāk ir iespējams uztaisīt vīzu nedēļas, trīs vai vienas dienas laikā un paspēt to izdarīt pirms ceļojuma uz Stokholmu vai pēc tā.

pirms 14 gadiem  

Sintija Bleidele, pirms 14 gadiem :

tur jau ta lieta ka vizu taisa krievija par velti , jo tur bus viesizrade ar teatri - tas ir iemesls kadel vajag vizu uz krieviju... domats bija iespejams parcelt vai ka , bet grupa visa uzreiz taisa..

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Nu nekas cits neatliks kā nebraukt uz Zviedriju vai mēģināt sarunāt ar kolēģiem, lai iesniedz pāris dienas vēlāk. Pases kopija šeit nelīdzēs, jo vīzas saņemšanai ir nepieciešama pase, kurā vīza tiek ielīmēta.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Bez pases tu no valsts izbraukt nevari, tā pat arī vīzu tev bez pases neviens netaisīs. Tev atliek tikai izvēlēties, kurš ceļojums tev ir svarīgāks, vai arī taisīt, par papildus samaksu, ātro vīzu, tad pēc trim dienām pase jau būs pie tevis atpakaļ.

pirms 14 gadiem  

Armands Andersons, pirms 14 gadiem :

Pirmkārt-cik atceros- lai dabūtu vīzu, var iesniegt pases kopiju. Otrkārt-man liekas ka pasi pēc noteikumiem nedrīkst nevienam nodot. Pat valsts amatpersonai ne.

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Pterodaktils'

-900

 

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.