Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

nezinams

-10

 
  • 6

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 5085 skatījumi

vai var nodarboties ar sexu 13 gados un ar 16 gadigu puisi?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jānis G.

+2334

 
Cilvēks pēc savas būtības ir seksuāla būtne un dzimumattiecības ir normāla parādība. Bet, tik agrā vecumā dzimumtieksmi noslāpēt būtu labāk ar masturbēšanu. Šinī vecumā viss beidzās ar lielu vilšanos- partneris, it kā tuvs draugs, ļoti ātri pazūd, jūtas ir dziļi iedragātas, rodas tukšuma, atstumtības sajūtas, vēlme izbeigt dzīvi...Lai arī cik jauks puisis patreiz neliktos, labāk nogaidīt 3-4 gadus, bet, ja viņš nav ar mieru gaidīt, tad aizmirsti par visu un saproti, ka Tu esi viņam vajadzīga dēļ seksa un ne tāpēc, ka esi tam vajadzīga(kaut arī čalis apgalvos pretējo).

pirms 14 gadiem  

Анна Малахова, pirms 14 gadiem :

Tieshi taa liidz ar to Tu nespej velak nevienam ticet un pati bidies, ka tik ar Tevi neatkartojas tas pats vai ari tici, bet tomer nejuties drosha. Un visus cilvekus pielidzini un samet viena katla a pec tam uz mirkli iedomajies a ka vinjsh jutas, ka Tu vinjam nespej ticet...

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nodarboties jau var, bet jautājums ir par to, vai tas tev tik tiešām ir nepieciešams! Mūsu platuma grādos aktīvu dzimumdzīvi jaunieši sāk dzīvot ne ātrāk kā no 15-16 gadu vecuma un tas arī sakrīt ar to vecumu, kad gan meitenes, gan puiša organisms ir nobriedis seksam. Tāpat arī sekss agrā vecumā bieži vien netiek uztverts pietiekami atbildīgi un cietēja parasti ir meitene, jo puiši nevar palikt stāvoklī un sabojāt visu savu dzīvi un karjeru, nepabeidzot 9 klases, paliekot sēžot mājās vienai ar mazuli bez izglītības, darba iespējām nākotnē un vecākiem uz kakla!

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Savukārt LR spēkā esošo likumu izpratnē ar seksu drīkst nodarboties no 16 gadu vecuma.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vai tiesam nevar sagaidit 18?Nu tad masturbe,bet nedari mulkibas .Calim vajag ,lai pamekle vecaku meiteni.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kāpēc tev tas vajadzīgs? 13 gados atdoties kādam zeņķim, kurš nogribējies līdz pēdējam un tad nožēlot visu savu atlikušo dzīvi, ka nesagaidīji īsto, kurš tevi mīlētu? C'mon! Jaunatnei ir traģisks prāta trūkums.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Gatish Pilens

+20

 
nedariit vienoziimiigi nevajag :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Varēt jau var, tikai mūsu likuma un sociālās normas nosoda tādu lietu. Tāpat mūsu sabiedrība un jūs, kā tās daļa neesat tam gatavi - to jutīiets tikai pēc tam. Just jutīsiet, tikai nezināsiet kāpēc daudzas lietas nav kā vajag - nejūtaties dzīvē labi. Var jau gadīties, ka esat vairāk nobrieduši nekā pārējā sabiedrība, bet to tad var pateikt tikai speciālists, psihologs, kas jūs iepazinis kārtīgi. Viņiem gan arī amats neatļauj iet ragos ar likumiem un sabiedrību. Tā kā īstu un kvalificētu atbildi nezinat ne jūs, ne jums kāds teiks. Iesaku nemēģināt. Ja nu tomēr mēģinat, tad atceraties par gumiju un neticiet visādām pasakām, ka pirmā reizē nekas nevar būt, vai vēl līdzīgas pasakas. Lai nesanāk jautrība ar vecākiem.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.