Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67104 jautājumi, 283699 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35287

 
Visticamāk nē. Sudraba trauki, ko lieto baznīcā izdala jonus. Nevar iemērcēt šos traukus ezerā un cerēt, ka viss ūdens kļūs tāds pats kā baznīcā. Ar viraku var veikt darbības telpās, nevar iziet ielā un panākt to pašu visai pilsētai. Bez ūdens ir svarīga arī vide un enerģija bez kuras nekas nenotiek un nepastāv. Ne velti Tēvreize kas aizgūta no senās aramiešu valodas sākas ar vārdiem: Visu varenais, visu aptverošais spēks......

pirms 3 dienām  

Ilze Zundāne, pirms 3 dienām :

jā,bet pareizticīgo priesteri laikā no 19.-21.janv.iesvēta pat Daugavas ūdeni. Tikai nezinu vai augštecē vai lejtecē. Un vēl tiek sacīts,ka pa visiem krāniem noteiktā laikā tekošais esot svētīts.

Ivars Magone, pirms 2 dienām :

Tā ir pavisam cita situācija, kuru nosaka zvaigžņu stāvoklis. Viss pareizi, tas ir pateicoties dabas spēkiem un zvaigžņu izvietojumam šajos periodos. Priesteris lieliski zina, kas ir kas, viņš vienkārši izmanto situāciju un cilvēku zināšanas. Ar to nebūt negribu noliegt viņa sūtību cilvēku un Dieva (visuvarenā un aptverošā spēka) priekšā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.